یازدهمین همایش بین المللی مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات

آبان ماه 95، بزرگترین رویداد بین المللی نگهداری و تعمیرات در کشور

همایش یازدهم به پایان رسید و توسط تیم مجله اطمینان گزارشی تصویری تهیه شد که می توانید این گزارش را از لینک زیر و از سایت خود مجله دانلود کنید.

گزارش تیم مجله اطمینان از این همایش را دانلود کنید

یازدهمین همایش بین المللی مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات در 2 و 3 آبان 95 در تهران، سالن همایش های رازی برگزار خواهد گردید. همایشی که در جامعه نگهداری و تعمیرات کشور به همایش آریانا معروف است و همیشه بهترین فرصت برای تجدید دیدار با دوستان و همکاران بوده است. امسال نیز همانند سالهای گذشته می توانیم از این فرصت استفاده کنیم و در همایش یازدهم دیدار داشته باشیم.

متن و لینک های زیر نیز برگرفته از سایت همایش است.


یازدهمین همایش بین المللی مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات

یازدهمین همایش بین المللی مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات

شاید تا پیش از جنگ جهانی دوم و شکل‏ گیری فضای رقابتی اقتصادی در جهان امروز، بهره ‏وری آن اندازه که امروز اهمیت دارد، اهمیت نداشت. اما به جرأت می‏توان گفت که دست‏کم در طول 50 سال گذشته، بقا در فضای رقابتی منوط به افزایش بهره‏ وری شده است. امروزه اقتصادهای نو ظهوری چون برزیل، هند، چین، آفریقای جنوبی و کره‏ جنوبی سهم بازار گسترده‏ تری از کشورهای پیشرفته دریافت می‏کنند و دیگر عصر یکه‏ تازی صنایعِ اندک کشورهای پیشرفته در غرب به پایان رسیده است.

اقتصاد ایران همزمان با این دگرگونی ‏های جهانی راه توسعۀ صنعتی را آغاز کرده، اما همچنان کشوری درحال توسعه به شمار می‏رود که توانایی رقابت ‏پذیری در بسیاری از صنایع را ندارد و بخش‏های گسترده‏ای از صنایع آن همچنان دولتی هستند. این اقتصاد در طول چند سال گذشته دوران سخت ‏تری را هم از سرگذراند و با تحریم‏های بین‏ المللی از حضور در بازارهای جهانی، دریافت خدمات فناوری و فروش بیشتر محروم شد. با این همه چندی است که دیوار تحریم فروریخته و با گشوده‌شدن بند تحریم‌ها، زمزمه‌ هایی مبنی بر بازگشت شرکت‌های بین‌المللی به ایران به گوش می‌رسد. دولت ایران هم توافق‏ نامه ‏ها و قراردادهایی را با برخی شرکت‌ها امضا کرده است؛ این بار اما تحریم تنها با بازگشت برخی شرکت‌ها همراه نیست و شرکت‌های بسیاری نیز مترصد حضور خود در ایران برای نخستین بار هستند. ایران برای آن‏ها، بازاری بکر و دست‌نخورده و سرشار از منابع غنی زیرزمینی و نیروی انسانی است؛ حلقۀ مفقوده هم در این میان، فناوری روز دنیا و تأمین مالی برای سرمایه‌گذاری است. پیش‏بینی‏ ها حاکی از آن است که با ورود این میزان سرمایه‌گذاری به صنعت ایران، حجم صنعت در ایران به‌یکباره شاهد رشدی تصاعدی خواهد بود، هم از لحاظ مالی و هم از لحاظ دانش فنی.

«اکنون بزنگاه افزایش بهره‌وری است و حضور شرکت‌های بین‌المللی، بهترین فرصت برای این امر را فراهم آورده است». یکی از مهم‏ترین مباحث بهبود بهره‏ وری در چند دهه گذشته در جهان در زمینۀ مدیریت دارایی‏ های فیزیکی و نگهداشت بوده است و همایش بین‌المللی مدیران فنی نگهداری و تعمیرات همواره پل ارتباطی خوبی میان استادان و مشاوران بین‌المللی در این زمینه و متخصصان داخلی آن بوده است. با این همه، مترصدیم که یازدهمین همایش سالیانۀ مدیریت دارایی‌های فیزیکی را پرشورتر از همیشه برگزار کنیم: با دعوت از استادان، سخنرانان و مدیران بین‌المللی از سویی و حضور پرشمارتر شرکت‌کنندگان در همایش از سویی دیگر. نیز بنا داریم که دامنۀ همایش را گسترده‌تر کنیم و مخاطبانی از کشورهای خاورمیانه را برای ارائۀ تجربه‌های برون‌مرزی و برای شرکت در همایش جذب کنیم و نشان بدهیم که این همایش، مهم‌ترین و بزرگ‌ترین رویداد در نوع خود در منطقۀ خاورمیانه است. ازاین‌رو، همایش امسال منظم‌تر و حرفه‌ای‌تر از سال‌های پیشین خواهد بود. مکان همایش نیز تغییر کرده است و این‌بار، سالن همایش‌های بین‌المللی رازی که در سایۀ برج میلاد قرار دارد، افتخار میزبانی این همایش را بر عهده دارد. دلیل این تغییر مکان هم افزایش تعداد مخاطبان و نیاز به سالن‌های بیشتر بود: با افزایش استقبال شرکت‌کنندگان، هتل المپیک که میزبان شایستۀ 10 دورۀ این همایش بود، دیگر گنجایش و توان لازم برای مدیریت این تعداد از شرکت‌کنندگان و کارگاه‌های آموزشی را نداشت.

با نگاهی به همایش‌های پیشین درمی‌یابیم که ذائقۀ مخاطبان همایش ارتقا یافته است: همایش‌های ابتدایی با هدف آموزش برگزار می‌شدند و مباحث پایه‌ای همچون RCM، TPM و… به شرکت‌کنندگان معرفی می‌شدند. اکنون و با گذشت یک‌دهه از عمر همایش، اکنون انتظارات مخاطبان افزایش یافته و خواهان حضور مدیران بین‌المللی و سخنرانان بلندپایۀ جهانی هستند و مباحث پایه‌ای دیگر برایشان چندان جذابیتی ندارد. لذا بنا داریم در کنار بازگویی مباحث اولیه که هنوز هم برای کارشناسان سودمند هستند، از مدیران و سخنوران برجستۀ جهانی نیز برای حضور در این همایش دعوت کنیم تا بتوانیم نیازهای گوناگون طیف گستردۀ مخاطبانمان، از جمله مدیران و کارشناسان ارشد را برآورده کنیم. لذا در کنار بحث‌های پایه‌ای، مباحث تخصصی و روندهای مدیریتی را در برنامه‌های این همایش مدنظر قرار خواهیم داد تا به همایشی شکوهمند و امیدوارکننده برای ما و سودمند و رضایت‌بخش برای مخاطبان بدل شود.

نشست‌های همایش امسال در قالب چهار عنوان دسته‌بندی شده‌اند: سخنرانی کلیدی، میزگرد، کارگاه آموزشی و ارائۀ تجربه. در سخنرانی‌های کلیدی، مدیران شرکت‌های بزرگ و استادان بلندپایه دربارۀ روندها و آیندۀ صنعت مدیریت دارایی‌های فیزیکی در جهان به ارائۀ دیدگاه‌هایشان می‌پردازند. در میزگردها که در دو بخش نفت و برق برگزار خواهد شد، مدیران ارشد بخش دولتی و خصوصی دربارۀ مسائل و چالش‌های این دو صنعت در سطح کشور به تبادل نظر می‌پردازند. در کارگاه‌های آموزشی نیز مدرسان برجسته، مباحث پایه‌ای را برای علاقه‌مندان معرفی و تبیین می‌کنند. در بخش ارائۀ تجربه نیز مشاوران و مدیران شرکت‌های داخلی و خارجی، مشکلات پیش روی سازمان‌های خود و روش‌های برون‌رفت از آن‌ها را برای علاقه‌مندان تشریح می‌کنند.

محل برگزاری

مرکز همایش‌های محمدبن زکریای رازی، مجموعه‌ای متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است که در مساحتی حدود 3500 مترمربع فعالیت خود را از اردیبهشت 1377 سال آغاز کرده است. مرکز همایش‌های رازی دارای یک سالن 1000 نفره، دو سالن 300 نفره و چهار سالن دیگر با ظرفیت شناور بین 30 تا 100 صندلی است که به‌خوبی می‌تواند پذیرای سیل شرکت‌کنندگان در همایش باشد. همچنین این مرکز دو سالن پذیرایی عادی و ویژه دارد که امکان پذیرایی مطلوب از مهمانان را فراهم می‌کند. فضای نمایشگاهی این مرکز نیز بسیار وسیع است و امکان حضور شرکت‌های بیشتری را فراهم می‌کند. همچنین باتوجه‌به موقعیت این مرکز، دسترسی شرکت‌کنندگان به وسایل حمل‌ونقل عمومی بهبود یافته است. برای مهمانان خارجی نیز امکان فراهم است که از برج میلاد، نماد تهران نوین، بازدید کنند.

اسامی اساتید بین المللی یازدهمین همایش مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات به شرح زیر خواهد بود.

3png

دریافت بروشور یازدهمین همایش مدیران فنی و نگهداری و تعمیرات
دریافت فرم ثبت نام
برنامه زمانبندی همایش
0 پاسخ

ارسال یک پاسخ

می خواهید در گفتگو ها شرکت کنید؟
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *